Tuesday 6 October 2015

Corgi Hosiery since 1892


Corgi Hosiery

Rettidig omhu, et godt omdømme og lidt held gav os muligheden for at skrive kontrakt med Corgi som har betroet introduktionen af Corgi i Danmark til Genius Copenhagen.
Vi forventer at lave aftaler med de bedste butikker i de næste måneder så hvis du har en svaghed for engelske håndlavede produkter i de bedste kvaliteter kan du kontakte Martin og høre flere detaljer om Corgi.

Corgi er et strik og strømpebrand grundlagt i 1892 i Wales. Alt bliver stadig produceret i Wales og den 100 år gamle Grizwald maskine bruges stadig i produktionen af Corgi's cashmere strømper.
Sammen med de bedste garner i cashmere, uld, bomuld og højteknologiske maskiner har Corgi det bedste i klassiske og moderne strømper.
Ganske få producenter lukker strømperne i hånden (hand finished linking) og dermed opnår den flade søm i tåen. Corgi gør det. Selve processen kan tage op til 20 minutter pr. par.
Derefter bliver strømperne presset med hjælp af træplader som Corgi har brugt de sidste 60 år i en traditionel presse hvorefter hvert enkelt par strømper bliver pakket og labelled i hånden.


Corgi samarbejder med verdens mest berømte designere og fashion-brands blandt andet Ralph Lauren, Thom Browne og Givenchy. Corgi bliver solgt hos bl.a Barneys, Selfridges, Mr.Porter og sammen med de mest eksklusive skobrands i verden. 
Corgi er også kongelig britisk hofleverandør.

http://www.corgihosiery.co.uk/





Corgi lukker strømperne i hånden (hand finished linking) og dermed opnår den flade søm i tåen.  Selve processen kan tage op til 20 minutter pr. par.

Sammen med de bedste garner i cashmere, uld, bomuld og højteknologiske maskiner har Corgi det bedste i klassiske og moderne strømper.


Den 100 år gamle Grizwald maskine bruges stadig i produktionen af Corgi's cashmere strømper.



Corgi er også kongelig britisk hofleverandør. Blandt andet har Prince Charles iværksat en kollektion der repræsenterer striberne for de regimenter hvor han er oberst.

1 comment: